Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Broccolimos | ||
| 2 krm | Salt | |
| 25 g | Smör | |
| 800 g | Broccoli | |
| 1 dl | Mellanmjölk | |
| Laxburgare | ||
| 1 msk | Smör | |
| 2 st | Schalottenlök | |
| 500 g | Laxfilé | |
| 1 l | Vatten | |
| 1 st | Ägg | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 4 msk | Ströbröd | |
| 2 tsk | Salt | |
Laxburgare: Koka upp vatten och salt. Lägg i fisken och låt sjuda i ca 8 min. Häll bort kokvattnet och låt fisken svalna.
Broccolimos: Koka broccolin enligt anvisningar på förpackningen.
Laxburgare forts: Skala och finhacka schalottenlöken.
Mosa fisken i en skål och blanda i lökhack, ströbröd, ägg, salt och peppar.
Forma den ojämna smeten till 4 platta biffar.
Hetta upp smör eller olja i en stekpanna och stek biffarna, ca 3 min per sida.
Broccolimos forts: Mixa den kokta broccolin med smör och mjölk, smaka av med salt och peppar.
Servera burgarna med broccolimoset.

67,80 kr /kg

13,30 kr /l

51,80 kr /kg

162,50 kr /kg

4,20 kr /st

29,17 kr /kg

129,00 kr /kg

1 014,71 kr /kg

44,88 kr /kg

