Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 4 st | Tomater | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 1 st | Gurka | |
| 100 g | Rödlök | |
| 1 krm | Flingsalt | |
| 240 g | Laxfilé Fryst | |
| 200 g | Fetaost | |
| 2 msk | Olivolja | |
| 200 g | Svarta oliver utan kärnor | |
| 40 g | Jalapeno Färsk | |
Krydda laxen med lite salt och peppar. Hetta upp en stekpanna och stek laxfiléerna i ca 2 min/sida.
Skär tomat och gurka i bitar. Skala och strimla rödlöken tunt. Skiva eller finhacka jalapeño.
Blanda samman alla grönsaker och smula i fetaost. Tillsätt olja och lite peppar och salt.
Lägg upp salladen på en tallrik och servera tillsammans med stekt lax.
Bild:
Jarda Zaoral

99,80 kr /kg

62,78 kr /kg

30,00 kr /kg

199,88 kr /kg

159,67 kr /kg

240,91 kr /kg

210,61 kr /kg

34,50 kr

158,53 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l