Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 st | Basilika - färsk | |
1 krm | Salt | |
1 msk | Olivolja | |
100 g | Mozzarellaost | |
0,5 st | Isbergssallat | |
280 g | Fusilli | |
0,5 msk | Vit balsamvinäger | |
600 g | Kycklingfile Fryst | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 st | Melon Honung |
Sallad: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Skär kycklingfiléerna i mindre bitar. Salta och peppra efter smak. Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek kycklingbitarna på medelhög värme så att de får lite färg och blir helt genomstekta. Lägg över kycklingen på en tallrik och låt den svalna lite.
Skala och skär melonen i bitar, skölj och finhacka basilikan och skär mozzarellan i mindre bitar. Skölj och grovstrimla salladen.
Sila av pastan och spola den kall. Blanda samman pastan med kyckling, melon, mozzarella, basilika och sallad i en stor skål. Tillsätt balsamvinäger, olja och salt och peppar efter smak. Blanda om ordentligt och lägg upp på ett fat eller servera direkt ur skålen.
Foto och Styling: Sanna Livijn Wexell
Näringsvärde: 807 kcal, 28 g protein, 62 g fett, 34 g kolhydrater.
Bild:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Mozzarella 125g Michelangelo
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria