Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Tillbehör | ||
| 1 st | Salladsmix | |
| Pasta | ||
| 0,5 dl | Vatten | |
| 3 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 1 msk | Basilika - fryst | |
| 1 krm | Salt | |
| 200 g | Mascarpone | |
| 50 g | Pinjenötter | |
| 0,5 st | Zucchini | |
| 70 g | Spenat Blad | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 400 g | Strozzapreti | |
| 0,5 st | Citron | |
| 250 g | Edamamebönor | |
Pasta: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Skala och riv vitlök och skölj och tärna zucchinin. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs vitlök, zucchini och basilika så att zucchinin blir fint gyllene. Tillsätt edamamebönor, mascarpone, vatten från den kokande pastan och skal- och citronsaft. Låt koka ihop och smaka av med salt och peppar.
Rosta pinjenötterna gyllenbruna i en torr panna.
Sila av pastan och blanda pastan med såsen. Vänd ner spenaten på slutet och lägg upp i skålar. Toppa med de rostade pinjenötterna. Servera med lite sallad vid sidan om.
Foto & styling: Sanna Livijn Wexell Rekvisita: Gerbera
Näringsvärde: 649 kcal, 20 g protein, 14 g fett, 77 g kolhydrater.
Bild:
Sanna Livijn Wexell

1 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1
337,69 kr /kg

279,00 kr /kg

139,80 kr /kg

799,50 kr /kg

49,83 kr /kg

1 Babyspenat XL Färdigsköljd Klass1
171,14 kr /kg

56,25 kr /kg

54,24 kr /kg

79,80 kr /kg

217,27 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

29,17 kr /kg

34,50 kr