Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Sås | ||
| 2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 2 msk | Majonnäs | |
| 1 msk | Italiensk Salladskrydda | |
| 2 st | Vitlök | |
| Pytt | ||
| 2 st | Rödlök | |
| 1 st | Fetaost | |
| 4 st | Vanliga morötter | |
| 500 g | Fläskfile Färsk | |
| 1 st | Vitkål | |
| 3 st | Vanliga Tomater | |
| 2 st | Paprika | |
| Marinad | ||
| 1 dl | Olivolja | |
| 2 msk | Kinesisk soja | |
| 2 klyfta | Vitlök | |
| 1 tsk | Sambal Oelek | |
Blanda till marinaden.
Skär köttet i tunna skivor och lägg det i marinaden, låt det dra ca 1 timme.
Skala morötterna och skär dem i smala stavar (ca 1 cm tjocka). Lägg i långpanna, salta lätt och låt gå i ugnen i ca 10 minuter.
Medan morötterna är i ugnen, strimla vitkålen. Lägg i en stekpanna och brässera i smör tills kålen mjunkat lite.
Ta ut morötterna, blanda i vitkålen.
Tärna paprikan och fetaosten samt skär löken och tomaterna i klyftor.
Lägg lök och paprika i långpannan. Täck med tomater och fetaost. Täck slutligen med köttet. Om det finns marinad kvar i skålen, häll detta över pytten i långpannan.
Stek i ugnen ca 20-30 minuter.
Blanda till såsen och servera till pytten.

69,90 kr /l

77,38 kr /kg

548,08 kr /kg

217,27 kr /kg

30,00 kr /kg

159,67 kr /kg

13,95 kr /kg

189,09 kr /kg

18,48 kr /kg

73,90 kr /kg

134,75 kr /kg

179,75 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

67,90 kr /l



