Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 krm | Svartpeppar | |
3 tsk | Färsk ingefära | |
0,5 tsk | Salt Fint | |
1 st | Lime | |
1 st | Chilipeppar Röd | |
50 g | Ärtskott | |
1 msk | Rapsolja | |
2 dl | Quinoa | |
1 st | Zucchini | |
0,5 st | Gurka | |
1 st | Mynta - färsk |
Koka quinoa enligt anvisning på förpackningen. Spola sedan quinoan kall.
Skölj och finhacka chili. Skala och riv ingefära. Blanda ihop i en stor skål med rivet limeskal, pressad limesaft, olja, salt och peppar. Tillsätt den kokta kalla quinoan och blanda om.
Hyvla långa remsor av zucchini och gurka och blanda med quinoa på ett fat. Toppa med ärtskott och myntablad.
Bild:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Quinoa Tricolore 500g Garant