Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| sås | ||
| 1 klyfta | Vitlök | |
| 0,5 st | Lime | |
| 0,5 st | Chili | |
| 3 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 0,5 st | Paprika | |
| Köttet | ||
| 4 st | Bakpotatis | |
| 1 st | Citron | |
| 400 g | Morötter | |
| 1 st | Rosmarin - färsk | |
| 2 st | Gul lök | |
| 2 tsk | Fänkål Krydda | |
| 800 g | Fläskfilé | |
| 4 klyfta | Vitlök | |
Bryn köttet i panna först och lägg i en ugnsform. Skiva bakpotatisen i 1 cm tjocka skivor och lägg runt köttet. Släng även i morötter, lök, vitlök , pressad citron och kryddor i samma form. Kör i ugnen på 150 grader tills köttet når 65 grader.
Sås Blanda creme fraishe, chili, vitlök, paprika och lite lime. Smaka av med salt.

217,27 kr /kg

52,66 kr /kg

198,00 kr /kg

69,90 kr /l

66,43 kr /kg

46,50 kr /kg

54,24 kr /kg

13,95 kr /kg

34,95 kr /st

19,67 kr /kg

1 192,31 kr /kg

189,09 kr /kg

