Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 4 skiva | Lantbröd | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 85 g | Riven Parmesanost | |
| 1 l | Tomatsoppa | |
| 1 dl | Smetana | |
Värm ugnen till 200 grader.
Skär brödet i 2 cm breda stänger. Lägg brödstängerna på en plåt med bakplåtspapper och ringla över lite olivolja. Strö över riven parmesanost och rosta bröden i ugnen i ca 10 minuter tills de är gyllene.
Värm soppan i en kastrull på spisen.
Toppa soppan med en klick smetana och servera soppan tillsammans med parmesanstängerna.
Bild:
Silje Feiring

59,23 kr /kg

382,35 kr /kg

67,90 kr /l

137,50 kr /l

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l