Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Köp hem | ||
| 200 g | Pesto Grön | |
| 1 st | Citron | |
| 1 st | Persilja - färsk, kruka | |
| 400 g | Blandfärs | |
| 400 g | Penne | |
| Från ditt skafferi | ||
| 2 klyfta | Vitlök | |
| 1 dl | Ströbröd | |
| 1 st | Ägg | |
| 25 g | Smör | |
Köttbullar: Blanda samman ½ burk pesto, rivet skal från 1 citron, 2 st rivna vitlöksklyftor, 1 dl ströbröd, 1 st ägg, ½ tsk salt och ½ kruka finhackad persilja. Blanda om ordentligt och tillsätt färsen. Blanda försiktigt till en jämn färssmet.
Rulla köttbullar och stek dem i smör i en medelvarm stekpanna.
Tillbehör: Koka pasta enligt anvisningar på förpackningen.
Blanda resten av peston med ½ kruka finhackad persilja och smaka av med lite citronsaft.
Servera köttbullarna med pasta och toppa med pesto.
Bild:
Susanna Blåvarg

157,63 kr /kg

54,24 kr /kg

2 Bladpersilja knippe flow Klass1
279,00 kr /kg

137,38 kr /kg

31,90 kr /kg

217,27 kr /kg

3,25 kr /st

44,88 kr /kg

187,80 kr /kg