Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Köp hem | ||
200 g | Pesto Grön | |
1 st | Citron | |
1 st | Persilja - färsk, kruka | |
400 g | Blandfärs | |
400 g | Övriga pastasorter | |
Från ditt skafferi | ||
2 klyfta | Vitlök | |
1 dl | Ströbröd | |
1 st | Ägg | |
25 g | Smör |
Köttbullar: Blanda samman ½ burk pesto, rivet skal från 1 citron, 2 st rivna vitlöksklyftor, 1 dl ströbröd, 1 st ägg, ½ tsk salt och ½ kruka finhackad persilja. Blanda om ordentligt och tillsätt färsen. Blanda försiktigt till en jämn färssmet.
Rulla köttbullar och stek dem i smör i en medelvarm stekpanna.
Tillbehör: Koka pasta enligt anvisningar på förpackningen.
Blanda resten av peston med ½ kruka finhackad persilja och smaka av med lite citronsaft.
Servera köttbullarna med pasta och toppa med pesto.
Bild:
Susanna Blåvarg
159,75 kr /kg
66,36 kr /kg
21,95 kr /st
109,00 kr /kg
31,90 kr /kg
199,09 kr /kg
44,88 kr /kg
4,10 kr /st
145,00 kr /kg