Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Kyckling och bao buns | ||
| 450 g | Kycklinglårfile Färsk | |
| 1 tsk | Salt | |
| 1 tsk | Paprikakrydda | |
| 2 dl | Majsstärkelse | |
| 1 l | Frityrolja | |
| 190 ml | Asiatiska såser | |
| 270 g | Bao Buns | |
| Tillbehör | ||
| 2 msk | Sesamfrö, gärna både vita och svarta | |
| 1 st | Gurka | |
| 30 g | Salladslök | |
Strimla gurkan i tunna stavar. Skär salladslöken i tunna skivor. Blanda gurkan och salladslöken i en bunke tillsammans med sesamfrön.
Kyckling: Skär varje lårfilé i 6 delar och krydda med salt och paprikapulver.
Panera kycklingen i maizena och fritera sedan på 160 grader tills kycklingen blivit tillagad och krispig.
Lägg den friterade kycklingen i en skål och tillsätt ca 1 dl av soja- och sesamsåsen och blanda om.
Fyll varma bao bröd med den friterade kycklingen och toppa med gurksalladen. Ringla över lite extra sås om du vill. Klart att servera.
Bild:
Susanna Blåvarg

162,16 kr /kg

210,26 kr /l

203,52 kr /kg

972,37 kr /kg

70,19 kr /kg

71,19 kr /kg

29,17 kr /kg

31,95 kr

57,38 kr /kg

42,48 kr /l