Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 500 g | Potatis | |
| 0,5 tsk | Salt | |
| 0,5 st | Rödlök | |
| 1 msk | Smör | |
| 1 dl | Smetana | |
| 150 g | Korshags gravad lax | |
| 0,25 st | Gräslök - färsk, ca 2 msk, hackad | |
| 2 msk | Dill - färsk, plockad | |
| 1 krm | Svartpeppar, (efter smak) | |
| 130 g | Citron, 1 st (klyftad citron till servering) | |
Riv potatisen grovt och blanda med salt i en bunke. Låt stå 5 minuter och lägg sedan potatisen i en ren kökshandduk. Krama ur så mycket vätska som möjligt.
Finhacka rödlöken och ställ åt sidan.
Smält hälften av smöret i en stekpanna ca 28 cm i diameter. Lägg ut potatisen i ett jämnt lager, platta till och stek ca 5 minuter på medelvärme tills botten är krispig och gyllene.

16,48 kr /kg

30,00 kr /kg

137,50 kr /l

496,67 kr /kg

21,95 kr /st

597,50 kr /kg

54,24 kr /kg

29,17 kr /kg

129,00 kr /kg

1 014,71 kr /kg