Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 200 g | Fänkål Färsk, (1 st) | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 3 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 3 msk | Smör | |
| 0,5 g | Saffran, (1 paket) | |
| 1,5 dl | Vitt vin | |
| 400 g | Spaghetti & Bandpasta | |
| 100 g | Riven Parmesanost, (2 dl finriven parmesan) | |
| 150 g | Korshags kallrökt lax | |
| 0,5 dl | Persilja - färsk, plockad | |
| 3 msk | Pistagenötter Skalade, rostade | |
| 1 krm | Salt, (efter smak) | |
| 1 krm | Svartpeppar, (efter smak) | |
Strimla fänkålen tunt och stek ett par minuter i olivoljan i en stor panna. Skiva vitlöken och tillsätt till pannan tillsammans med 2 msk smör och saffran. Låt fräsa 2 minuter, höj värmen och häll på vinet. Låt puttra på låg värme 5 minuter.
Koka pastan al dente i saltat vatten. Häll av men sparat 2 dl pastavatten.
Blanda ner pastan i såsen tillsammans med resten av smöret, parmesanen och pastavattnet. Smaka av med salt och peppar.
Skär laxen i bitar och hacka pistagenötterna.
Toppa pastan med lax, persilja och pistage.

46,50 kr /kg

35 900,00 kr /kg

97,27 kr /l

59,90 kr /kg

382,35 kr /kg

496,67 kr /kg

21,95 kr /st

585,00 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

217,27 kr /kg

145,00 kr /kg

29,17 kr /kg

34,50 kr