Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 1 st | Schalottenlök | |
| 2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 400 g | Kvisttomater, (små) | |
| 65 g | Spenat Blad | |
| 1 dl | Vispgrädde | |
| 150 g | Korshags kallrökt lax | |
| 400 g | Tortiglioni | |
| 1 msk | Citronjuice - råpressad | |
| 2 msk | Citron, (finriven citronzest) | |
| 1 dl | Basilika - färsk | |
| 200 g | Burrata | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
Finhacka lök och vitlök, halvera tomaterna. Stek löken och vitlöken i en stor panna på medelvärme i 2 msk olivolja tills mjuk. Lägg i tomaterna och låt steka tills de mjuknat ca 6 minuter, mosa lite med en slev. Häll på grädde och låt såsen puttra 5 minuter till. Smaka av med salt och peppar.
Skär laxen i bitar.
Koka pastan al dente i saltat vatten. Rör ner pasta, lax, spenat, basilika, citronjuice och hälften av citronzesten i såsen. Lägg upp i skålar och toppa eventuellt med burrata. Avsluta med resten av citronzesten, lite olivolja och mer svartpeppar.

51,80 kr /kg

109,90 kr /kg

1 Babyspenat XL Färdigsköljd Klass1
171,14 kr /kg

69,00 kr /l

496,67 kr /kg

56,25 kr /kg

59,75 kr /l

54,24 kr /kg

179,67 kr /kg

271,60 kr /kg

217,27 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

29,17 kr /kg

34,50 kr