Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Sallad | ||
| 75 g | Romansallat, (0,5 st) | |
| 1 st | Kvisttomater | |
| 65 g | Citron, (0,5 st) | |
| 0,25 st | Rödlök | |
| 0,5 st | Gurka | |
| 1 msk | Olivolja | |
| Tillbehör | ||
| 3 dl | Basmatiris | |
| Kyckling | ||
| 1 st | Tandpetare | |
| 2 krm | Salt | |
| 700 g | Färsk kycklingfilé | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 2 dl | Creme Fraiche Fetaost & Tomat | |
Sätt ugnen på 200 grader. Tina kycklingen.
Kyckling: Salta och peppra kycklingfiléerna lite lätt. Bred ut ca 1 msk crème fraiche över varje filé. Rulla ihop och fäst med en tandpetare. Lägg rullarna i en smord ugnsfast form och täck kycklingen med resten av crème fraichen. Sätt in i ugnen ca 20 min.
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Sallad: Skölj alla salladsingredienser. Strimla salladen och skär gurka och tomat i bitar. Skala och finstrimla rödlöken. Blanda ihop i en skål och ringla över lite olja och pressa över lite citronsaft.
Servera kycklingen med ris och sallad.
Näringsvärde: 582 kcal, 45 g protein, 19 g fett, 56 g kolhydrater.
Bild:
Sanna Livijn Wexell

105,28 kr /kg

109,90 kr /kg

54,24 kr /kg

30,00 kr /kg

66,48 kr /kg

0,06 kr /st

149,00 kr
1 Creme fraiche Fetaost & Tomat Milko
0,00 kr /l

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

59,95 kr /kg

29,17 kr /kg

34,50 kr