Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Grön parmesancrème | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
0,75 dl | Parmesanost | |
1 tsk | Citron | |
1,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
0,5 st | Basilika - färsk | |
1 krm | Salt Fint | |
Ratatouille | ||
1 st | Röd Paprika | |
1 st | Gul Paprika | |
1 krm | Salt Fint | |
6 klyfta | Vitlök Vanlig | |
2 msk | Balsamvinäger | |
1 msk | Honung Flytande | |
2 st | Lagerblad | |
1 tsk | Timjan - torkad | |
2 st | Kvisttomater | |
2 st | Zucchini | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 st | Rödlök | |
4 msk | Olivolja | |
1 msk | Smör | |
500 g | Ryggbiff | |
1 krm | Salt Fint | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Värm ugnen till 135 grader. Tvätta grönsakerna och skär i ganska stora bitar. Grovhacka vitlöken. Blanda grönsakerna i en ugnsform tillsammans med olivolja, vinäger, kryddor och honung. Tillaga i ca 1,5-2 timmar.
Mixa ihop crèmen och stek biffarna i smör. Krydda med salt och peppar. Servera biffarna med grönsakerna och crèmen.
Näringsinnehåll: Energi (kcal) 568,0 Protein (g) 38,8 Fett (g) 36,9 Kolhydrater (g) 18,7
Bild:
Susanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Basilika Kruka Stor EKO Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Olivolja Extra Virgin Delicato 750ml Monini
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Garant
2 Ryggbiff med Kappa Skivad Smak av Gotland