Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
120 g | Dadlar Torkade | |
0,5 tsk | Spiskummin | |
5 dl | Couscous | |
1 st | Bladpersilja - färsk | |
3 msk | Rapsolja | |
0,5 st | Koriander - färsk | |
0,5 tsk | Curry | |
100 g | Svarta oliver | |
1 tsk | Balsamvinäger | |
1 st | Gurka | |
Tillbehör | ||
600 g | Lammracks |
Koka couscous enligt anvisning på förpackningen tillsammans med curry.
Blanda i spiskummin, balsamico och rapsolja i couscousen och låt den svalna.
Dela gurkan på längden och gröp ur kärnorna med en sked. Skiva gurkan i halvmånar. Hacka oliver och dadlar grovt. Hacka korianderblad fint. Ta av bladen från persiljan. Låt dem vara hela. Rör ner allt i couscousen och blanda väl.
Servera t.ex till grillad lammkorv eller lammracks.
1 Couscous Fullkorn EKO 500g Garant
1 Bladpersilja Kruka EKO Klass1
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta