Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Köp hem | ||
550 g | Kycklingfile | |
300 g | Spicy Tikka Masala Sauce | |
1 st | Gurka | |
2 dl | Grekisk Yoghurt | |
1 st | Mynta - färsk | |
Från ditt skafferi | ||
2 dl | Ris | |
1 dl | Vatten | |
1 krm | Svartpeppar | |
0,5 msk | Rapsolja | |
1 krm | Salt Fint |
Tärna kycklingfiléerna och bryn runt om i olja i en het panna. Krydda med lite salt.
Tillsätt tikka masalasås och vatten och låt kycklingen puttra på låg värme i 10 min.
Blanda yoghurt med finhackad mynta i en skål. Smaka av med lite salt och peppar.
Hyvla gurkan på längden i långa remsor. Lägg upp gurkstrimlorna i en skål och ringla över lite olja och krydda med en nypa salt.
Servera chicken tikka masala med valfritt ris, myntayoghurt och gurksallad.
Bild:
Nurlan Emir
1 Sås Tikka Masala 480g Spicefield
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt