Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1,5 msk | Japansk soja | |
| 150 g | Risnudlar | |
| 1 l | Vatten | |
| 1 tsk | Rapsolja | |
| 1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 6 st | Färska champinjoner | |
| 2 krm | Svartpeppar Malen | |
| 250 g | Kycklinglårfile, (1/person) | |
| 2 st | Hönsbuljong | |
| 30 g | Färsk bladspenat | |
| 3 tsk | Sesamolja | |
| 5 g | Citrongräs Torkad, (2 tsk) | |
| 0,5 st | Purjolök | |
Skär kycklinglårfiléerna i bitar och skiva champinjonerna.
Stek kycklingen i en stekpanna i olja med lite svartpeppar och pressad vitlök. Tillsätt champinjonerna och stek några minuter till.
Lägg över i en kastrull. Strimla purjolöken och lägg i kastrullen tillsammans med sesamolja, soja, babyspenat, citrongräs, vatten, 2 st smulade hönsbuljongtärningar och nudlar. Koka i 5 minuter.
Servera i djupa skålar.

149,72 kr /kg

71,80 kr /kg

161,08 kr /kg

3,99 kr /l

1 Babyspenat XL Färdigsköljd Klass1
171,14 kr /kg

246,33 kr /l

1 Citrongräs Hackad EKO 25g Sonnentor
2 100,00 kr /kg

38,42 kr /kg

296,67 kr /l

40,56 kr /l

217,27 kr /kg

34,50 kr
