Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Från ditt skafferi | ||
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 3 dl | Basmatiris, (4 port) | |
| 1 dl | Vatten | |
| 1 tsk | Vit balsamvinäger | |
| 1 krm | Salt | |
| Köp hem | ||
| 2 dl | Yoghurt för Matlagning | |
| 1 st | Mynta - färsk | |
| 250 g | Körsbärstomater | |
| 300 g | Currysås | |
| 380 g | Röda Linser Förkokta | |
Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Dela körsbärstomaterna på mitten.
Häll currysåsen, vatten och tomaterna i en kastrull och sjud på svag värme under lock i ca 10 min.
Sila av linserna och spola i kallt vatten. Tillsätt linserna och 0.5 dl matyoghurt till såsen och puttra ytterligare i 5 min. Rör om med jämna mellanrum.
Blanda 1.5 dl matyoghurt med finhackad mynta och vit balsamvinäger. Smaka av såsen med salt och peppar.
Servera currygrytan tillsammans med ris och myntasås.
Bild:
Lina Eriksson

45,90 kr /kg

269,50 kr /kg

91,80 kr /kg

59,38 kr /kg

84,78 kr /kg

34,50 kr

59,95 kr /kg

187,80 kr /l

29,17 kr /kg