Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 msk | Sesamfrö | |
| 2 msk | Rapsolja | |
| 2 dl | Teriyakisås | |
| 50 g | Färsk ingefära | |
| 400 g | Äggnudlar | |
| 200 g | Salladslök | |
| 300 g | Morötter | |
| 400 g | Rökt Skinka | |
| 160 g | Salladskål | |
Blanda skinkköttet med riven ingefära. Häll över teriyakisåsen och låt marinera ca: 10 min. Koka äggnudlarna enligt anvisning. Strimla salladskål, vårlök och morötter. Tag upp köttet ur marinaden, fräs i oljan 3-4 min och tillsätt grönsakerna. Fräs ytterliggare ett par minuter. Häll över resterande marinad och koka ihop. Strö över sesamfrö. Servera med äggnudlarna.

36,95 kr

183,80 kr /l

139,75 kr /kg

59,80 kr /kg

111,60 kr /kg

13,95 kr /kg

159,75 kr /kg

37,44 kr /kg

40,56 kr /l