Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 350 g | Barilla fusilli | |
| 20 ml | Olivolja, Extra Virgin | |
| 300 g | Sparris Färsk | |
| 1,5 dl | Vispgrädde | |
| 0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
| 0,5 st | Dill | |
| 1 krm | Salt | |
| 200 g | Laxfilé | |
| 1 st | Salladslök | |
Tvätta och skala sparrisstjälkarna. Skär topparna på längden och stammen i runda bitar.
Skiva den färska salladslöken och bryn lätt i en stekpanna. Lägg i sparrisen och stek i några minuter, behåll dem ljusa och krispiga. Häll i grädden, en nypa salt och peppar och ställ åt sidan.
Skär laxen i kuber om 2 cm, salta och peppra och stek i stekpanna med en matsked olivolja i ca 1 minut. Ställ den åt sidan varmt.
Koka Fusillin i rikligt med saltat vatten, häll av när den är al dente och häll över i stekpannan med sparris. Lägg upp på tallrikar och placera laxtärningarna runt omkring och strö över lite dill.

37,00 kr /kg

239,80 kr /kg

69,00 kr /l

697,50 kr /kg

199,88 kr /kg

95,60 kr /kg

1 Olivolja Delicato Extra Virgin
127,33 kr /l

34,50 kr

29,17 kr /kg