Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 tsk | Svartpeppar | |
| 4 msk | Färsk timjan | |
| 2 klyfta | Vitlök Färsk | |
| 1 kg | Sparrispotatis | |
| 1 st | Gul lök | |
| 1 tsk | Flingsalt | |
| 4 msk | Oregano - färsk | |
| 400 g | Hela Tomater Konserverade | |
| 600 g | Blandfärs | |
| 2 msk | Olivolja | |
Lägg den oskalade potatisen i kokande saltat vatten och sjud i 20 min. Fräs den hackade gula löken och vitlöken mjuka i olja. Lägg i köttfärsen och mosa sönder med en gaffel, stek ytterligare någon minut. Slå på tomaterna, 3 dl vatten och låt koka ca 5 min. Rör ner färska örter och smaka av med salt och peppar. Bryt eller skär potatisen i mindre bitar och blanda ner i köttfärssåsen.
Hyvla över lite parmesan, gott!

134,75 kr /kg

189,50 kr /kg

27,72 kr /kg

19,67 kr /kg

26,95 kr /st

48,75 kr /kg

109,00 kr /kg

34,50 kr

158,53 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l