Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 0,5 msk | Tomatpuré | |
| 300 g | Kycklingfile | |
| 1 klyfta | Vitlök | |
| 1 st | Citron | |
| 150 g | Baguette | |
| 200 g | Haricot Verts | |
| 300 g | Krossade Tomater | |
| 100 g | Gul lök | |
| 20 g | Smör | |
| 0,5 dl | Basilika - färsk | |
| 2 msk | Creme Fraiche Tomat & Basilika | |
| 280 g | Arborioris | |
| 1 st | Hönsbuljong | |
| 20 g | Riven Parmesanost | |
Småfräs tärnad gul lök, pressad vitlök och avorioris i hälften av smöret. Tillsätt tomat, buljongtärning och vatten så att det täcker. Låt småkoka ca 20 minuter, rör och späd med vätska hela koktiden. Trä kycklinglårfiléerna på grillspett och stek i smöret. Rör ner tomat creme fraiche i risotton. Servera kycklingspetten på risotton, strö på lite salt, parmesanost och riv över skalet från en borstad/tvättad citron.Garnera med haricots verts och basilikablad. Bjud bröd till.

149,00 kr

217,27 kr /kg

54,24 kr /kg

180,42 kr /kg

193,00 kr /kg

37,18 kr /kg

19,67 kr /kg

179,67 kr /kg

117,50 kr /l

68,50 kr /kg

3,99 kr /l

382,35 kr /kg

119,75 kr /kg

145,00 kr /kg