Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
5 st | Päron | |
12 g | Jäst Original | |
1 krm | Timjan - torkad | |
0,5 tsk | Salt | |
2 msk | Olivolja | |
5 dl | Vetemjöl | |
2 dl | Riven Pizzaost | |
1 krm | Svartpeppar | |
2 msk | Standardmjölk | |
1 krm | Rosmarin - torkad | |
1 tsk | Honung |
Gör degen och låt den jäsa ca 30 minuter. Skiva päronen tunt på längden. Skal och kärnhus skall vara kvar. Dela degen i fyra bitar och kavla ut till pizzor. Degen ska inte jäsa igen. Lägg på smord plåt och pensla degen med lite olivolja innan päronen läggs på. Strö örtkryddorna över päronen. Salta och peppra efter smak. Smula slutligen osten över pizzorna. Grädda i 225°C i ca 7 minuter.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel