Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1,5 tsk | Vitlök Torkad i Burk | |
| 0,5 krm | Kanel | |
| 0,5 krm | Nejlikor Malda | |
| 0,5 tsk | Ingefära Malen | |
| 0,5 tsk | Paprikakrydda | |
| 4 st | Ägg | |
| 1 tsk | Torkad gurkmeja | |
| 3 dl | Långkornigt Ris | |
| 2 msk | Citronjuice - råpressad | |
| 700 g | Blomkål | |
| 1 krm | Spiskummin | |
| 2 msk | Matolja | |
| 2,5 tsk | Koriander - torkad | |
| 1 tsk | Salt | |
| 0,5 krm | Svartpeppar | |
| 1 krm | Kardemumma Mald | |
Bryt blomkålen i buketter. Blanda alla kryddorna med salt och citronsaft till en smet. Hetta upp oljan och fräs smeten ett par minuter. Tillsätt 3 msk vatten för 4 portioner. Lägg i blomkålen och låt koka på svag värme under lock ca 10 min. Servera med ris och hackat ägg.

852,27 kr /kg

1 245,83 kr /kg

4,20 kr /st

71,90 kr /kg

74,75 kr /l

48,09 kr /kg

823,75 kr /kg

869,35 kr /kg

863,51 kr /kg

953,13 kr /kg

924,24 kr /kg

28,95 kr /l

998,21 kr /kg

29,17 kr /kg

1 014,71 kr /kg

1 267,86 kr /kg



