Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Fyllning | ||
| 50 g | Smör | |
| 2 msk | Glykossirap | |
| 2 dl | Vispgrädde | |
| 3 dl | Strösocker | |
| Garnering | ||
| 1 dl | Florsocker | |
| Deg | ||
| 1 msk | Vaniljsocker | |
| 100 g | Smör | |
| 2 msk | Glykossirap | |
| 3 dl | Vetemjöl | |
| 2 msk | Florsocker | |
| 1 st | Äggulor | |
Arbeta samman ingredienserna till degen. Lägg i en plastpåse och låt vila i kylskåp i minst 1 timme. Tryck ut degen i formar. Nagga. Grädda mitt i ugnen i 200 grader i 6-8 minuter. Låt svalna innan de tas ur formarna. Blanda samtliga ingredienser till kolan i en tjockbottnad kastrull och koka tills massan håller 120 grader eller gör ett kulprov. Fyll kolan i formarna. Dofta lite florsocker över kakorna vid serveringen eller blanda florsockret med lite vatten och bre glasyr över kolan.

93,75 kr /kg

69,00 kr /l

3,25 kr /st

145,00 kr /kg

22,50 kr /kg

35,00 kr /kg

137,19 kr /kg

8,98 kr /kg

