Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 st | Fiskbuljong | |
170 g | Kräftstjärtar | |
4 dl | Purjolök | |
1 klyfta | Vitlök | |
4 dl | Creme Fraiche Naturell | |
250 g | Färska lasagneplattor | |
200 g | Riven Mozzarellaost | |
100 g | Färsk bladspenat | |
1 st | Citron | |
2 dl | Standardmjölk | |
1 msk | Sambal Oelek | |
250 g | Körsbärstomater | |
170 g | Räkor i Lake |
Rör ihop cream fraiche, mjölk, sambal, vitlök, buljongtärning. Häll bort lag från kräftor och räkor. Skiva tomater. Häll i tomater och skaldjur i röran tillsammans med resten av ingredienserna. Varva fyllning och lasagneplattor. Toppa med ost. 30 min i 225 grader.
2 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1