Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 2 msk | Rapsolja | |
| 2 dl | Gröna Ärtor Frysta | |
| 2 tsk | Torkad oregano | |
| 1 tsk | Chilipulver Chipotle | |
| 1 msk | Tomatpuré | |
| 4 msk | Fiskfond | |
| 2 dl | Vispgrädde | |
| 125 g | Salladslök | |
| 2 klyfta | Vitlök | |
| 4 st | Ägg | |
| 200 g | Räkor Skalade | |
| 2 st | Schalottenlök | |
Skala, dela och finhacka lök och vitlök. Skär salladslöken i tunna skivor. Fräs schalottenlöken i oljan i en stekpanna på svag värme ca 5 minuter, utan att den får färg. Tillsätt vitlök, chilipeppar och tomatpuré. Fräs ytterligare 1 minut. Häll på fisk- och skaldjursfonden. Koka upp och låt sjuda 15 minuter. Tillsätt grädde och oregano. Fortsätt koka ca 3 minuter. Tillsätt salladslök och ärter. Smaka av med salt och peppar. Fördela soppan i skålar. Toppa med räkor och pocherade eller löskokta ägg.

53,25 kr /kg

1 150,00 kr /kg

34,50 kr

111,60 kr /kg

217,27 kr /kg

4,20 kr /st

368,00 kr /kg

51,80 kr /kg

40,56 kr /l

6 990,00 kr /kg

119,75 kr /kg

230,56 kr /l

