Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Sötsur sås | ||
| 1 msk | Arrowrot | |
| 2 msk | Ättiksprit | |
| 3 dl | Vatten | |
| 4 msk | Strösocker | |
| 1,5 msk | Grönsaksfond | |
| 0,75 dl | Kinesisk soja | |
| Kyckling | ||
| 0,25 st | Rotselleri | |
| 2 dl | Böngroddar | |
| 1 st | Vanliga morötter | |
| 500 g | Kycklingfile | |
| 150 g | Färska champinjoner | |
| 1 st | Purjolök | |
Ansa grönsakerna och svampen och skär allt i strimlor. Bryn kycklingköttet i knappt lillfingerstora strimlor. Hetta upp olja i en stor gryta. Bryn kycklingen. Krydda under tiden med salt och peppar. Stek köttet i ca 5 min varefter grönsaker (förutom groddarna) tillsätts. Stek ytterligare 3-4 minuter under omrörning. Blanda samtliga ingredienser till den sötsura såsen. Slå blandningen i pannan och koka upp under omrörning. Smaka av med salt och peppar. Fördela böngroddarna i pannan. Vill man öka på med styrka så passar sambal olek till.
Servera med ris.

53,90 kr /kg

133,06 kr /kg

13,95 kr /kg

149,00 kr

71,80 kr /kg

38,42 kr /kg

20,50 kr /l

22,50 kr /kg

230,56 kr /l

67,90 kr /l