Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Tortilla | ||
| 1 msk | Smör | |
| 100 g | Riven Ost | |
| 320 g | Tortilla Wrap | |
| 600 g | Kycklinglårfile | |
| 380 g | Kikärtor Kokta | |
| 2 msk | Grillkrydda | |
| 2 msk | Rapsolja | |
| Chipotletomater | ||
| 2 tsk | Chipotlepasta | |
| 200 g | Körsbärstomater | |
| 1 krm | Salt | |
| 0,5 st | Koriander - färsk | |
| Guacamole | ||
| 0,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 0,5 st | Lime | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 2 st | Avokado | |
Sätt ugnen på 200 grader.
Tortilla: Strimla kycklingen och stek i smör på medelhög värme i ca 10 min. Krydda med grillkrydda och blanda om ordentligt. Häll över kycklingen på ett fat.
Torka ur pannan och hetta upp olja. Sila av kikärtorna och spola dem i kallt vatten. Fräs kikärtorna frasiga ca 3 min.
Blanda kyckling, kikärtor och hälften av den rivna osten och fördela i tortillabröden (8 st). Rulla ihop och lägg i en ugnsfast form. Täck med resten av osten och gratinera gyllene i ugnen i ca 5 min.
Guacamole: Gröp ur avokadoköttet och mixa samman med limeskal och saft, pressad vitlök och creme fraiche. Smaka av med lite salt.
Chipotletomater: Skölj och halvera tomaterna och skölj och finhacka koriander. Blanda i en skål med chipotlepasta och smaka av med lite salt.
Näringsvärde: 804 kcal, 53 g protein, 37 g fett, 59 g kolhydrater.
Bild:
Sanna Livijn Wexell

193,00 kr /kg

49,84 kr /kg

161,08 kr /kg

50,00 kr /kg

500,00 kr /kg

279,50 kr /kg

143,80 kr /kg

269,50 kr /kg

69,90 kr /l

52,66 kr /kg

1 Avokado ätmogen hållbar 2-pack Klass1
116,77 kr /kg

145,00 kr /kg

40,56 kr /l

29,17 kr /kg

217,27 kr /kg
