Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 msk | Sambal Oelek | |
2,5 dl | Havrebaserad matlagning | |
1 st | Färsk persika | |
150 g | Haricot Verts Fryst | |
2 msk | Rapsolja | |
1 st | Rödlök | |
500 g | Kassler | |
2 msk | Kinesisk soja | |
150 g | Färska champinjoner | |
0,5 tsk | Salt | |
1 krm | Svartpeppar | |
900 g | Potatis |
Sätt ugnen på 225°C. Sätt in en plåt i ugnen.
Skär potatisen i klyftor. Dela champinjonerna. Skala och klyfta löken. Blanda allt med hälften av oljan och krydda med salt och peppar. Ta ut plåten ur ugnen och lägg potatis, champinjoner och lök på den. Sätt in mitt i ugnen ca 20 minuter.
Lägg kasslern och haricots vertsen på potatisen och stek ytterligare 5 minuter eller tills potatisen är mjuk.
Koka upp grädde, soja och sambal oelek. Smaka av med salt och peppar.
Servera kasslern och potatisen med såsen och toppa med persilja.
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria