Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Sås | ||
| 1 krm | Salt | |
| 1 klyfta | Vitlök | |
| 0,5 dl | Citronmajonnäs | |
| 3 msk | Chilisås Original | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| Potatismos | ||
| 800 g | Potatis Mjölig | |
| Burgare | ||
| 2 dl | Kvarg 10 procent | |
| 1 tsk | Citronpeppar | |
| 0,5 st | Purjolök | |
| 1 msk | Fiskfond | |
| 2 st | Ägg | |
| 500 g | Laxfilé | |
| 1 tsk | Salt | |
| 2 msk | Vetemjöl | |
Hacka purjolök i matberedaren tillsammans med kuber av laxen. Lägg i kesella, ägg, mjöl och kryddorna. Kör till en jämn smet.
Forma jämnstora burgare och platta till dem med fuktad hand.
Stek dem på medelvärma ca 4 min på varje sida tills de fått gyllenbrun färg.
Servera med potatismos.
Sås Rör samman alla ingredienser.

217,27 kr /kg

90,73 kr /kg

59,92 kr /kg

69,90 kr /l

22,17 kr /kg

78,00 kr /kg

38,42 kr /kg

4,20 kr /st

184,88 kr /kg

29,17 kr /kg

34,50 kr

30,50 kr

230,56 kr /l

8,98 kr /kg


