Gå vidare till huvudinnehåll
Wraps med paprikakryddad färs
Hemmakock

Wraps med paprikakryddad färs

20 minEnkelt
222,00 kr
4 portioner 46,06 kr per portion
och hummus, gräddfil och sallad

2 klyftaVitlök
1 krmCayennepeppar
340 gMajskorn
500 gBlandfärs
150 gCitron
3 stVanliga Tomater
3 dlGräddfil
65 gSalladsmix
2 mskPaprikakrydda
8 stTortilla
1 stKrasse
4 mskOlivolja
1 tskSpiskummin
1 stRödlök
400 gKikärtor
Instruktioner
1

Skölj salladen och låt den rinna av. Hacka 3 tomater och 1 rödlök. Lägg upp i varsin skål.

Gör hummus: Skölj en burk kikärtor med kallt vatten och låt rinna av i ett durkslag. Mixa kikärtorna med olivoljan, pressade vitlöksklyftor, spiskummin, 3/4 krm cayennepeppar, 2 krm paprikapulver och saften från 1/2 citron, med en stavmixer.

Klipp smörgåskrassen och blanda med salladen i en skål. Smält 1 msk smör i en stekpanna och bryn köttfärsen på medelvärme i 5 min. Krydda med 1 1/2 msk paprikapulver, 1/2 tsk salt och 1 krm svartpeppar. -Lägg upp på ett fat. Torka ur pannan och värm tortilla-bröden en kort stund, ett i taget, de ska inte bli knapriga. Servera tortillasen med alla tillbehör.