Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 0,5 st | Morötter | |
| 500 g | Potatis Fast | |
| 1 st | Citron | |
| 2 krm | Salt | |
| 50 g | Gurka | |
| 1 msk | Kapris, Hel | |
| 0,5 st | Isbergssallat | |
| 400 g | Torskfilé Fryst | |
| 1 tsk | Dijonsenap | |
| 0,5 dl | Majonnäs | |
| 2 st | Ägg | |
| 200 g | Vanliga Tomater | |
| 2 msk | Flytande Smör | |
| 2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 1 st | Röd Paprika | |
| 1 dl | Vetemjöl | |
| 2 msk | Ströbröd | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
Remouladsås:RÖr ihop majonäs och creme fraiche. Skrubba citronen i ljummet vatten. Finriv skalet och pressa ut 1 tsk citronsaft.Skala och riv moroten.Hacka gurka och kapris. Tillsätt allt till såsen och krydda med salt och peppar.
Skör fisken i drygt 2 cm tjocka skivor. Häll mjöl i en djup tallrik. Vispa ägg lätt i en annan tallrik och ströbröd i en tredje. Vänd fiskbitarna i mjöl. ägg och ströbröd. Strö över 1 tsk salt och 1 krm peppar.
Genomstek fiskpinnarna i smöret på medelvärme 2-3 min.
Servera med kokt potatis och sallad.

13,95 kr

22,17 kr /kg

48,18 kr /kg

81,30 kr /kg

619,00 kr /kg

74,58 kr /kg

179,88 kr /kg

77,38 kr /kg

3,25 kr /st

59,90 kr /kg

53,27 kr /l

69,75 kr /l

69,83 kr /kg

29,17 kr /kg

153,26 kr /kg

8,98 kr /kg

44,88 kr /kg

1 014,71 kr /kg
