Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 4 st | Salladslök | |
| 500 g | Lax Kallrökt | |
| 100 g | Haricot Verts Färsk | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 st | Mango Färsk | |
| 0,5 st | Koriander - färsk | |
| 1 st | Vanliga morötter | |
| 2 st | Avokado | |
| 2 msk | Sesamfrö | |
| 1 st | Chilipeppar Röd | |
| 1 krm | Salt | |
| Dressing | ||
| 1 tsk | Honung Flytande | |
| 1 krm | Salt | |
| 2 msk | Vatten | |
| 2 msk | Rapsolja | |
| 1 st | Chilipeppar Röd | |
| 1 tsk | Sesamolja | |
| 1,5 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 2 msk | Risvinäger | |
| 2 msk | Lime | |
| 2 msk | Fisksås - Asiatisk | |
| 0,5 st | Koriander - färsk | |
| 2 msk | Färsk ingefära | |
Skär laxen i bitar.
Koka haricots verts någon minut, de skall vara lite knapriga. Skölj i kallt vatten.
Skala mangon och skär i bitar. Skala och skär avokadon i bitar. Skala och skär moroten I små bitar. Strimla löken och chilin. Montera salladen snyggt och blanda ihop dressingen.
Dressingen: Lägg finhackad vitlök och riven ingefära i en kopp. Finhacka chilin och tillsätt denna.
Häll i fisksås, honung, limejuice, vinäger, olja, vatten och sesamolja. Tillsätt hackad koriander. Låt stå en stund. Häll på dressingen över salladen. Strö över svarta sesamfrön och servera direkt.
Näringsinnehåll:
Energi (kcal) 548,6
Protein (g) 32,0
Fett (g) 35,6
Kolhydrater (g) 23,0
Bild:
Linnea Swärd

95,60 kr /kg

496,67 kr /kg

193,00 kr /kg

74,88 kr /kg

269,50 kr /kg

13,95 kr /kg

1 Avokado ätmogen hållbar 2-pack Klass1
116,77 kr /kg

36,95 kr

198,00 kr /kg

246,33 kr /l

109,90 kr /l

52,66 kr /kg

99,75 kr /l

139,75 kr /kg

34,50 kr

29,17 kr /kg

111,90 kr /kg

40,56 kr /l

217,27 kr /kg