Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 msk | Sambal Oelek | |
| 3 msk | Smör | |
| 3 dl | Långkornigt Ris | |
| 0,5 dl | Bladpersilja - färsk | |
| 2 st | Gul lök | |
| 3 dl | Kalvbuljong | |
| 2 dl | Syrad Grädde | |
| 600 g | Högrev | |
| 1 st | Röd Paprika | |
| Spetskålsallad | ||
| 300 g | Spetskål | |
| 1 tsk | Salt | |
| 0,5 dl | Bladpersilja - färsk | |
| 1 msk | Champagnevinäger | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 3 msk | Rapsolja | |
Tärna köttet i ca 2x2 cm stora bitar. Skala och skiva löken tunt. Dela, kärna ur och strimla paprikan. Bryn lök och paprika i hälften av smöret, lägg åt sidan. Bryn köttet i resten av smöret, salta.
Lägg det brynta köttet och hälften av löken och paprikan i en gryta. Häll över buljong och sambal, koka upp. Låt köttet sjuda tills det är mört, ca 2 tim. Tillsätt den syrade grädden, resten av löken och paprikan.
Smaka ev av med mer salt. Blanda ihop alla ingredienser till spetskål-salladen. Servera grytan med riset och spetskål-salladen. Toppa gärna med persilja.

179,75 kr /kg

83,90 kr /kg

1 Bladpersilja knippe flow Klass1
149,75 kr /kg

19,67 kr /kg

5,65 kr /l

99,83 kr /l

145,83 kr /kg

61,67 kr /kg

41,46 kr /kg

171,90 kr /l

145,00 kr /kg

29,17 kr /kg

34,50 kr

40,56 kr /l
