Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 2 msk | Vetemjöl | |
| 1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 2 dl | Mellanmjölk | |
| 300 g | Haricot Verts Fryst | |
| 1 tsk | Vitvinsvinäger | |
| 1 krm | Salt | |
| 35 g | Gräslök - fryst | |
| 1 msk | Flytande Smör | |
| 1 st | Zucchini | |
| 500 g | Laxfilé Fryst | |
| 500 g | Spaghetti | |
Koka pastan och tillsätt haricot verts mot slutet.
Grovriv zucchini och fräs med smör på medelvärme. Strö över vetemjöl och rör runt. Häll på mjölk, lite i taget samt crème fraîche.
Tillsätt kycklingbuljong, vitvinsvinäger, 2/3 av gräslöken och salt. Låt sjuda på svag värme.
Skär laxfilén i små tärningar. Krydda med salt. Lägg ned laxen i såsen och låt sjuda till fisken är genomkokt.
Toppa såsen med 1/3 av gräslöken.

69,90 kr /l

13,30 kr /l

57,00 kr /kg

279,00 kr /kg

55,90 kr /l

43,17 kr /kg

162,50 kr /kg

25,95 kr /kg

8,98 kr /kg

139,80 kr /l

29,17 kr /kg

