Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Vanliga Tomater | |
6 msk | Olivolja | |
1 dl | Rotselleri | |
3 msk | Pinjenötter | |
1 st | Lök | |
70 g | Spenat Blad | |
1 l | Grönsaksbuljong | |
2 dl | Gröna Linser Torkade | |
3 dl | Quinoa | |
400 g | Portabellosvamp | |
2 klyfta | Vitlök | |
1 dl | Parmesanost | |
1 st | Citron |
Hacka lök, vitlök och selleri, stek i olja. Häll i quinoa och linser och låt steka nån minut, häll sedan på buljong och låt det koka in, upprepa ca 15 min. Riv eller skiva svampen, stek i olivolja, på med parmesan. Salta och peppra linsotton, vänd ner mer parmesan, pinjenötter och spenat. Servera med svampen.
49,90 kr /kg
132,67 kr /l
53,90 kr /kg
619,00 kr /kg
49,38 kr /kg
2 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
337,69 kr /kg
3,99 kr /l
59,90 kr /kg
101,90 kr /kg
142,68 kr /kg
199,09 kr /kg
446,33 kr /kg
66,36 kr /kg