Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Vanliga Tomater | |
6 msk | Olivolja | |
1 dl | Rotselleri | |
3 msk | Pinjenötter | |
1 st | Lök | |
70 g | Spenat Blad | |
1 l | Grönsaksbuljong | |
2 dl | Gröna Linser Torkade | |
3 dl | Quinoa | |
400 g | Portabellosvamp | |
2 klyfta | Vitlök | |
1 dl | Parmesanost | |
1 st | Citron |
Hacka lök, vitlök och selleri, stek i olja. Häll i quinoa och linser och låt steka nån minut, häll sedan på buljong och låt det koka in, upprepa ca 15 min. Riv eller skiva svampen, stek i olivolja, på med parmesan. Salta och peppra linsotton, vänd ner mer parmesan, pinjenötter och spenat. Servera med svampen.
65,90 kr /kg
53,90 kr /kg
619,00 kr /kg
19,95 kr /kg
2 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
21,95 kr
59,90 kr /kg
101,90 kr /kg
135,54 kr /kg
217,27 kr /kg
473,00 kr /kg
48,18 kr /kg
114,60 kr /l
3,99 kr /l