Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 1 tsk | Salt | |
| 1 st | Bakplåtspapper | |
| 2 krm | Svartpeppar Malen | |
| 600 g | Potatis Amandine | |
| 2 msk | Rapsolja | |
| 300 g | Körsbär | |
| 250 g | Rökt Sidfläsk Bit | |
| 2 st | Gul lök | |
| 30 g | Ruccolasallat | |
| 1 st | Rosmarin - färsk | |
Sätt ugnen på 225c, grill.
Skrubba och skär potatisen i tunna skivor. Skala, halvera och strimla löken. Lägg potatis och lök på en bakpapperklädd plåt. Krydda med 1 tsk salt och 2 krm peppar. Blanda med 2 msk olja.
Tärna fläsket grovt och lägg det ovanpå potatisblandningen. Lägg på 2-3 rosmarinkvistar.
Rosta blandningen mitt i ugnen 20-30 min, tills potatisen är mjuk och allt börjar få fin färg. Tillsätt körsbären efter halva tiden.
Servera potatissalladen ljummen, gärna med lite ruccola på toppen.

27,48 kr /kg

98,00 kr /kg

143,87 kr /kg

19,67 kr /kg

291,54 kr /kg

34,95 kr /st

29,17 kr /kg

0,83 kr /st

34,50 kr

40,56 kr /l