Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 600 g | Laxfilé | |
| 100 g | Fetaost | |
| 0,5 st | Citron | |
| 1 msk | Potatismjöl | |
| 2 dl | Yoghurt för Matlagning | |
| 4 st | Hamburgerbröd | |
| 1 klyfta | Vitlök | |
| 4 st | Vanliga Tomater | |
| 150 g | Färsk bladspenat | |
Finhacka laxen eller mixa den grovt. Blanda laxen med salt, peppar, citronsaft och -skal, pressad vitlök och potatismjöl till en färs. Forma färsen till 4 stora biffar (för 4 port). Mosa fetaosten. Blanda osten med yoghurten. Skiva tomaterna. Stek laxburgarna i smör 2-3 minuter på varje sida. Ta upp dem och stek tomaterna. Salta och peppra. Fräs spenaten hastigt. Rosta brödet och lägg på laxburgarna med ostdressingen, grönsakerna, oliver och citronklyftor.
600 g skinn- och benfri laxfilé 1 tsk salt 1 krm svartpeppar rivet skal och pressad juice av 1/2 citron (1/2 citron motsvarar ca 2 msk) 1 vitlöksklyfta 1 msk potatismjöl 100 g fetaost 2 dl matlagningsyoghurt 4 tomater smör 150 g färsk spenat (gärna babyspenat) 4 skivor lantbröd

199,88 kr /kg

159,67 kr /kg

54,24 kr /kg

44,50 kr /kg

127,50 kr /kg

217,27 kr /kg

73,90 kr /kg

1 Babyspenat XL Färdigsköljd Klass1
171,14 kr /kg

43,90 kr /kg


