Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 200 g | Getost, Chevre | |
| 14 st | Torkade Fikon | |
| 4 st | Ägg | |
| 1 krm | Salt | |
| 30 g | Ruccolasallat | |
| 1 st | Filodeg | |
| 2 st | Fikon Färska | |
| 2 dl | Standardmjölk | |
| 3 msk | Smör | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
Lägg fikonen i blöt i ca 10 min.
Blanda ihop äggen med mjölken och krydda med en nypa salt och peppar.
Häll av vattnet från fikonen och skär ner dem i grova bitar. Blanda ihop fikonen med getost och spenat i en skål.
Klipp filodegen i rutor lagom stora att klä insidan på 12 st stora muffinsformar med. Du behöver 36 st ark.
Pensla varje ark med lite smält smör och lägg sedan 3 st ark i varje muffinsform.
Fördela getoströran jämt i varje form och häll lite äggstanning över så att det precis täcker. Grädda i ugn på 175 grader i ca 15 min.
Bild:
Linnea Swärd

133,33 kr /kg

199,75 kr /kg

4,20 kr /st

291,54 kr /kg

71,90 kr /kg

266,00 kr /kg

13,97 kr /l

29,17 kr /kg

137,90 kr /kg

1 014,71 kr /kg