Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Kyckling | ||
| 5 dl | Vispgrädde | |
| 900 g | Kycklinglårfile Fryst | |
| 1 msk | Smör | |
| 2 krm | Svartpeppar Malen | |
| 2 dl | Jordnötter Rostade/Saltade | |
| 1 st | Bacon Skivat | |
| 1 tsk | Salt | |
| 1,5 dl | Passerade Tomater | |
| 2 msk | Tomatpuré | |
| Tillbehör | ||
| 600 g | Vitkål | |
| 1 st | Grönsaksbuljong | |
Sätt ugnen på 225 grader. Strimla kyckling och bacon och stek tillsammans med smör, ca 10 min. Lägg över i en ugnsform. Vispa grädden fluffig. Blanda i passerade tomater och tomatpuré. Salta och peppra. Häll gräddblandningen över kycklingen och strö över lite jordnötter och gratinera i mitten av ugnen ca 20 min. Under tiden gör du vitkålen.
Koka upp vatten och buljong. Koka vitkålen ca 5 minuter tills den har blivit ”al dente”. Häll av i durkslag och servera till kycklingen.

34,50 kr

98,50 kr /kg

121,82 kr /kg

102,26 kr /kg

39,74 kr /kg

18,48 kr /kg

72,50 kr

34,50 kr

29,17 kr /kg

119,75 kr /kg

3,99 kr /l





