Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
250 g | Fryst Bladspenat | |
2 krm | Svartpeppar | |
1 msk | Honung Flytande | |
4 dl | Fullkornsris | |
1 msk | Rapsolja | |
2 st | Vanliga Tomater | |
600 g | Sejfile Fryst | |
0,75 dl | Standardmjölk | |
125 g | Färska champinjoner | |
2 tsk | Torkad oregano | |
75 g | Riven Ost | |
4 msk | Tomatpuré | |
1 tsk | Salt | |
250 g | Morötter |
Sätt ugnen på 225 grader.
Koka 4dl råris.
Skiva 125g champinjoner och 2 tomater.
Fräs svampen och 250g bladspenat(fryst) i en kastrull med lite olja. Bred sedan allt i en ugnsform.
Lägg fisken i formen och fördela tomatskivorna ovanpå.
Blanda 4msk tomatpuré med 3/4dl mjölk och 1msk honung. Tillsätt 2tsk torkad oregano, 1tsk salt och 2krm svartpeppar.
Fördela blandningen över formen och strö på 75g riven ost. Gratinera mitt i ugnen i ca 20min.
Riv 250gram morötter.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt