Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Osttäcke | ||
| 2 dl | Vispgrädde | |
| 2 krm | Salt | |
| 2 st | Ägg | |
| 1 msk | Vetemjöl | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
| Fyllning | ||
| 2 krm | Svartpeppar | |
| 1,5 tsk | Curry | |
| 1 dl | Tomatketchup | |
| 1,5 dl | Persilja - fryst | |
| 100 g | Rökt Skinka | |
| 1 dl | Tomatpuré | |
| 1 dl | Syltlök | |
| 3 st | Gul lök | |
| 200 g | Färska champinjoner | |
| 2 klyfta | Vitlök | |
| 500 g | Blandfärs | |
| 3 krm | Salt | |
| Pajdeg | ||
| 100 g | Mat & Bak Smör Osaltat | |
| 1 st | Ägg | |
| 2 msk | Vatten | |
| 1,5 dl | Riven Ost | |
| 2,5 dl | Vetemjöl | |
Pajdeg: Blanda smör, vetemjöl och den rivna osten tillsammans med vattnet i en matberedare. Kläm ut i en form med högre kant och pensla med uppvispat ägg, nagga och förgrädda i ugnen på 200 grader i 10-12 min.
Fyllning: Fräs köttfärsen, sedan lök, vit och champinjoner. Blanda samman alla ingredienserna och fördela fyllningen i det förgräddade pajskalet.
Osttäcke: Vispa grädden och rör ner mjölet och äggulorna. riv osten och blanda med gräddröran, smaka av med salt och peppar. Bred täcket över fyllningen och grädda i 200 grader i ca 20-25 min

34,50 kr

4,20 kr /st

34,95 kr /kg

279,00 kr /kg

159,75 kr /kg

134,21 kr /kg

19,67 kr /kg

71,80 kr /kg

217,27 kr /kg

115,00 kr /kg

137,90 kr /kg

193,00 kr /kg

29,17 kr /kg

8,98 kr /kg

1 014,71 kr /kg

939,71 kr /kg

119,75 kr /kg






