Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Fläskfilé | ||
| 1 msk | Smör | |
| 1 msk | Rapsolja | |
| 1 st | Fläskfilé | |
| Getostcremé | ||
| 1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 150 g | Getost, Chevre | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| Grönsaker | ||
| 1 krm | Salt | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 2 msk | Olivolja | |
| 40 g | Pinjenötter | |
| 250 g | Sparris Färsk | |
| 0,5 st | Färsk timjan | |
| 10 st | Morötter | |
| 0,5 st | Rosmarin - färsk | |
Sätt ugnen på 200 grader. Skala morötterna och skär i långa klyftor. Skär bort nedersta delen på stjälken på sparrisen. Dela sparrisen i två delar.
Lägg morötter och sparris i en ugnsform. Salta och peppra. Häll över olivolja. Strö över örtkvistarna.
Rosta i ugnen i ca 20 minuter. Strö över pinjenötter och flytta upp formen och stek tills nötterna fått lite färg.
Crèmen: Mosa ihop getost med crème fraiche och smaka av med salt och peppar.
Putsa filén och skär i 1,5 cm tjocka skivor. Stek i smör, salta och peppar. Servera filébitarna med morötter och getostcrème.
Näringsinnehåll: Energi (kcal) 567,
Protein (g) 37,
Fett (g) 37,
Kolhydrater (g) 17,
Bild:
Susanna Livijn Wexell

198,18 kr /kg

69,90 kr /l

239,67 kr /kg

619,00 kr /kg

223,80 kr /kg

134,75 kr /kg

13,95 kr /kg

34,95 kr /st

72,50 kr

41,06 kr /l

29,17 kr /kg

34,50 kr

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l