Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Färska champinjoner | |
4 st | Kycklingfile | |
2 st | Bacon Skivat | |
2 st | Halloumi | |
2 dl | Vispgrädde | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell |
Skär svampen i mindre bitar och stek dessa i smör, tillsätt 1 dl creme fraiche, kryddor och låt det koka ihop och kallna. Skär kycklingfiléerna så att det blir så stora och platta som möjligt - platta till dem. Lägg svampröran på kycklingfiléerna och rulla ihop dem med ett par skivor bacon runt varje kycklingrulle. Lägg i ugnsform smörjd med smör och grädda i ca 40 min i 200 grader.
Skiva halloumiosten och lägg i ugnsform, rör ihop 1 dl creme fraiche och grädden och häll över. Grädda i 200 grader ca 20 min, man kan lägga folie över om det ser ut att bli bränt och ha inne i ugnen längre.