Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Topping | ||
| 2 klyfta | Vitlök | |
| 2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 4 msk | Majonnäs | |
| 2 dl | Riven Texmexost | |
| Fyllning | ||
| 1 dl | Vatten | |
| 1 st | Gul lök | |
| 2 st | Taco Kryddmix | |
| 600 g | Blandfärs | |
| 1 st | Chilipeppar Färsk | |
| 2 st | Vanliga Tomater | |
| Pajdeg | ||
| 1,5 dl | Filmjölk Naturell | |
| 50 g | Mat & Bak Smör Osaltat | |
| 4 dl | Vetemjöl | |
| 1 tsk | Salt | |
| 2 tsk | Bakpulver | |
Gör så här: Blanda samman alla ingredienserna till pajskalet, och tryck ut i en pajform med löstagbar kant. Förgräddas i ugnen i 10 minuter på 225 °C. Tryck ut degen lite efter gräddningen, för att få upp kanterna igen.
Bryn köttfärsen med löken. Tillsätt tacokryddan och vattnet. Låt det puttra så det blir ganska torrt. Lägg fyllningen i pajskalet, och lägg på hackade/skivade tomater och chilin över fyllningen.
Blanda alla ingredienserna till toppingen och bred över tacoblandningen. Grädda i 10-15 min i 250°C tills ytan fått vacker färg.
Serveras med sallad om man vill.

217,27 kr /kg

69,90 kr /l

77,38 kr /kg

193,00 kr /kg

19,67 kr /kg

398,33 kr /kg

129,90 kr /kg

198,00 kr /kg

73,90 kr /kg

25,50 kr /kg

137,90 kr /kg

8,98 kr /kg

29,17 kr /kg

77,78 kr /kg


