Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Pasta | ||
500 g | Rigatoni | |
500 g | Körsbärstomater | |
1,5 dl | Vatten | |
150 g | Riven Ost | |
Pesto | ||
1 st | Citron | |
1 st | Basilika | |
3 klyfta | Vitlök | |
70 g | Spenat Blad | |
1 dl | Parmesanost | |
1 dl | Olivolja | |
35 g | Grönkål | |
1,5 dl | Pinjenötter |
Koka pastan enligt instruktion. Sätt ugnen på 200 grader. Dela tomaterna på hälften Kör alla ingredienserna till peston i matberedare till fin konsistens. Man kan behöva peta ner spenaten i flera omgångar. Det bör vara ca 5 dl pesto när du är klar. Blanda pasta med tomater och pesto. Späd med lite vatten så det blir lite såsigt. Lägg över i ugnsfast form och strö lite ost över. Baka i ugnen i 10 - 15 minuter eller tills osten smält. Täck vid behov med lite aluminiumfolie.
2 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1