Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Pasta | ||
| 500 g | Rigatoni | |
| 500 g | Körsbärstomater | |
| 1,5 dl | Vatten | |
| 150 g | Riven Ost | |
| Pesto | ||
| 1 st | Citron | |
| 1 st | Basilika | |
| 3 klyfta | Vitlök | |
| 70 g | Spenat Blad | |
| 1 dl | Parmesanost | |
| 1 dl | Olivolja | |
| 35 g | Grönkål | |
| 1,5 dl | Pinjenötter | |
Koka pastan enligt instruktion. Sätt ugnen på 200 grader. Dela tomaterna på hälften Kör alla ingredienserna till peston i matberedare till fin konsistens. Man kan behöva peta ner spenaten i flera omgångar. Det bör vara ca 5 dl pesto när du är klar. Blanda pasta med tomater och pesto. Späd med lite vatten så det blir lite såsigt. Lägg över i ugnsfast form och strö lite ost över. Baka i ugnen i 10 - 15 minuter eller tills osten smält. Täck vid behov med lite aluminiumfolie.

56,25 kr /kg

111,80 kr /kg

193,00 kr /kg

48,18 kr /kg

179,67 kr /kg

217,27 kr /kg

2 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
337,69 kr /kg

473,00 kr /kg

129,75 kr /kg

619,00 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l

