Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Gurk- och spetskålssallad | ||
| 0,5 st | Gurka | |
| 0,5 st | Spetskål | |
| 1 krm | Salt | |
| 2 msk | Olivolja | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 0,5 st | Citron | |
| Lax | ||
| 2 tsk | Sesamolja | |
| 2 st | Paprika | |
| 4 st | Basmatiris | |
| 0,5 msk | Olivolja | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 4 st | Laxfilé | |
| 2 tsk | Tandoorikrydda | |
Sätt ugnen på 200C. Lägg laxfiléerna på en plåt med bakplåtspapper. Pensla på sesamoljan och strö över Tandoorikryddan. Krydda med peppar.
Dela, kärna ur och skär paprikorna i strimlor. Lägg dem runt fisken och ringla över oljan. Tillaga mitt i ugnen ca 15 min. koka under tiden riset och gör salladen.
Skär gurkan i tunna skivor. Finstrimla spetskålen. Lägga gurka och kål i en skål. Riv skalet av citronen och pressa ut juicen. Bland med övriga ingredienser och salladen.

96,11 kr /kg

34,94 kr /kg

48,18 kr /kg

246,33 kr /l

209,50 kr /kg

172,50 kr /kg

439,00 kr /kg

29,17 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l

1 014,71 kr /kg

45,00 kr /kg
